Ekonomi

QNB Finansbank 50 Bin TL’lik Ödeme Yapacak! 

Bankalar kredi kampanyaları ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için kampanya düzenleyen bankalardan biri de QNB Finansbank oldu.

QNB Finansbank, vatandaşı memnun edecek yeni bir kampanya daha imza attı. Bankanın yapmış olduğu duyuruya göre, QNB Finansbank’ın yeni müşterileri 50 bin TL’lik nakit kredi imkanından faydalanabilecek. Yeni müşteriler için uygulamaya koyulan bu yeni kampanyadan, düşük faiz oranları ile faydalanmak mümkün olacak. 

Başlayan bu yeni kredi kampanyası, QNB Finansbank’ın yeni müşterileri için geçerli olacak. Düşük faiz oranları ile 50 bin TL’lik nakit kredi desteği, birçok kişinin ilgisini de çekmeye devam ediyor. 

Bu kredi desteğinden faydalanabilmek için QNB Finansbank müşterisi olmanın yanında başka şartlar da aranıyor. Başvurusu onaylanan kişilerin ise ödemeleri, anında hesaplarına aktarılıyor. 

Bu kampanya için QNB Finansbank özel bir kredi puanı belirtmemiş olsa da kredi puanı 1.100 puanın üzerinde olan kişilerin, bu kampanyadan faydalanma şansı daha yüksek görülüyor. 

QNB Finansbank Nakit Krediye Nasıl Başvuru Yapılır?

Yeni müşterilerine özel kampanya başlatan QNB Finansbank’a kredi için başvurmak oldukça kolay. Düşük faizli 50 bin TL’lik kredi için ilk aşama olarak QNB Finansbank’ın müşterisi olmak için işlem yapmak gerekiyor. Bu işlemlerini tümünü, bankanın en yakın şubesine giderek yaptırmak mümkün. Diğer yandan mobil bankacılığın hız kazandığı günümüzde, bu işlemleri QNB Mobil üzerinden de gerçekleştirmek mümkün. Kredi imkanlarından faydalanabilmek için, QNB Mobil’de yer alan formu doldurmak yeterli. Başvuru onaylanan kişilerin ise ödemeleri, gün içinde hızlı bir şekilde yapılabiliyor.

Bankanın sunduğu bu fırsattan yararlanmak isteyen kişiler, SMS yolu ile de başvurularını yapabilmekte. T.C kimlik numarası, 5030’a gönderilerek kredi başvuru süreci başlatılabiliyor. Ayrıca bankanın resmi sitesi üzerinden de QNB Finansbank müşterisi olmak ve kampanyaya başvurmak için detaylı bilgi almak mümkün.

QNB Finansbank’ın müşterisi olmak, başka avantajları da beraberinde getiriyor. EFT/FAST işlemlerini ücretsiz bir şekilde yapmak, Yatırımlar için %26’lara kadar faiz ve çeşitli türde kredi kampanyaları bu avantajlardan yalnızca birkaçı olarak gösterilebilir. 

İlgili Makaleler

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x