Gündem

Bimcell Kampanyaları ve Hat Geçişleri

Bimcell, faturalı ve faturasız hatlar için geçiş kampanyaları sunmaktadır. Türk Telekom ve diğer operatörlerden Bimcell’e geçiş yapmak isteyenler için bu kampanyalar mevcut. 2023 senesi için de, numaralarını Bimcell’e taşıyacak olanlar için memnuniyet verici kampanyalar duyurulmuştur.

Numaranızı Bimcell’e taşımak için hiçbir ücret ödemeden talebinizi yapabilirsiniz. 2023 senesinde sunulacak olan kampanyalar, numarasını Bimcell’e taşıyanları her sezon mutlu edecektir.

Bimcell, geçiş yapıp yeni bir hat alanlar için ödüllendirme amaçlı hediye paketi sunmaktadır. Bu paket içerisinde 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB internet hizmeti yer almaktadır. Bu hediye paketi geçiş yaparak veya yeni bir hat alarak elde edebilirsiniz.

9 GB 300 Dakika300 SMSHattınız aktif olduktan sonra, 30 Gün içerisinde BIMCELL BONUS yazıp 4551’e gönderebilirsiniz! 
5 GB “Bimcell Senlik” yazıp 4551’e gönderin; her tek seferde 65TL ve üzeri yüklemenizde haftalık 5GB cepten internet, 100 TL ve üzeri yüklemenizde aylık 5GB cepten internet kazanın!

Vodofone’dan Bimcell’e Geçiş Nasıl Yapılır?

Eğer Vodafone hattınızı Bimcell’e geçirmek istiyorsanız, hat sahibi olan kişinin yapması gereken ilk şey yakınında bulunan bir Bim mağazasına gitmektir. Bim mağazasına gitmeden önce, hat sahibinin yanında T.C kimlik belgesinin fotokopisi olması gereklidir. Bim mağazasına gittiğinizde, size bir form doldurmanız istenecektir ve formunuzu doldurduktan sonra yeni hattınız hemen verilecektir. Belli bir süre sonra, hattınız aktif hale gelecektir.

Türk Telekom’dan Bimcell’e Geçiş Nasıl Yapılır?

Eğer Türk Telekom faturalı hattan direk olarak Bimcell’e geçiş yaparsanız, Türk Telekom faturanızdan 20 lira geçiş parası alınır. Bu 20 lira, Bimcell hattınıza yüklenir ancak 20 lira ile paket almak mümkün değildir. Geçiş yaparken bir kaybınız olmaz. Bu 20 lira hattınıza yatırılır ve ileride kullanabilirsiniz.

Türk Telekom’dan Bimcell’e Geçiş Süresi

Eğer Bim mağazasına giderek hat başvurusu formunu doldurursanız, Bim çalışanları tarafından 2-6 gün içerisinde Bimcell abonesi olabilirsiniz. Hattınızı Bimcell’e taşıdığınızda, SMS yoluyla paketinizi hattınıza tanımlayabilirsiniz. Size gönderilen onay SMS’i alındıktan sonra, Bimcell’in avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Bimcell Hattım Nezaman Açılır?

Bim mağazalarında yapılan işlemlerin ardından, hattınızın taşınması işlemi 7 gün içinde tamamlanacaktır. Bu süre içerisinde hattınızın taşınması işlemi gerçekleşecektir ve bu işlem tamamlandıktan sonra hizmetleriniz kesintisiz olarak devam edecektir.

İlgili Makaleler

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x