Gündem

Kinder Joy’un 80’den Fazla Yeni Oyuncağı ile Çıkarıyor

Kinder Joy, çocukların bayramlarını daha da renkli ve eğlenceli hale getiren bir ürün. İçerisinde nefis sütlü kakaolu krema ve çıtır gofret topları bulunuyor ve aynı zamanda 80’den fazla farklı oyuncakla birlikte geliyor. Bu sayede çocuklar hem lezzetli atıştırmaların tadını çıkarıyor hem de hayal güçlerini harekete geçiriyorlar. Üstelik Dünyaca ünlü Natoons Hayvanları Koleksiyonu da Kinder Joy’a eklenmiş durumda, böylece çocuklar hayvanlar alemini eğlenceli bir şekilde keşfedebiliyorlar.

Kinder, çocukların mutluluğunun büyüdüklerinde iyi yetişkinlere dönüşeceğine inanıyor ve bu nedenle her yıl bayramı “Mutlu Bayramlar, Mutlu Çocuklar” sloganıyla kutluyor. Renkli ambalajlarıyla Kinder Joy, çocukların bayramına renk katıyor. Ayrıca, ailelerin bu keyifli anları daha da büyük keyiflere dönüştürebilmesi için Applaydu uygulamasını sunuyor. Applaydu, dijitale taşınan Kinder Joy oyuncaklarıyla ailelerin keyifli anlar yaşamasını sağlıyor.

Kinder Joy’un bir tarafı eğlenceli sürprizlerle dolu, diğer tarafı ise eşsiz lezzetli. Bu bayram, kapılar eğlenceye açılıyor! Ayrıca, Bayrama özel olarak üretilen ve ilgiyle beklenen Kinder Surprise Maxi ve yarım metre uzunluğundaki Kinder Çikolata ile çocuklar bayramın en mutlu anlarını yaşayacak, büyükler de en sevilen olmanın keyfini sürecek.

Kinder’in öyküsü 1968 yılında İtalya’nın küçük bir kasabasında, Alba’da başladı. Michele Ferrero, bugünkü Kinder markasına dönüşecek olan yürekten bir fikir geliştirdi: çocukların keyif alabileceği bir ürün. Böylece, Kinder Çikolata’nın hikayesi başlamış oldu.

Parlak bir geçmişle daha da parlak bir geleceğe doğru yol alan Kinder, dünyanın dört bir yanına yayıldı. Her geçen yıl yeni Kinder ürünleriyle sihirli anlar yaşanıyor. Kinder Joy yumurtası da çocukları ve ebeveynleri birlikte oynamaya teşvik eden eğitici oyuncaklarla dolu bir dünyanın kapılarını açtı. Kinder, ortak oyun anları aracılığıyla neşeli büyümeyi teşvik edebilecek oyuncaklar tasarlamak için çocuk gelişimi uzmanlarıyla birlikte çalışıyor. 

İlgili Makaleler

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x