Teknoloji

Apple iPhone 15 için FineWoven Kılıf Serisini 10 Farklı Renkte Sunacak

Apple’ın Eylül ayında iPhone 15 serisini duyurması yaklaşırken, yeni bir kılıf koleksiyonu olan “FineWoven” serisini de tanıtması bekleniyor. Bu kılıflar, mevcut deri kılıfların yerini alacak ve Apple’ın yeni manyetik saat kayışıyla uyumlu olacak. Kılıfların tam on renk seçeneğiyle geleceği ifade ediliyor.

Sızdırılan bilgilere göre FineWoven kılıflar, muhtemelen Kara, Mor Dut, Açık Kahverengi, Sonsuz Yeşil, Okyanus Mavisi, Leylak, Vintage Beyaz, Krema Sarısı, Mercan ve Flamingo Pembe gibi çeşitli renklerde sunulacak.

Kılıf tasarımlarında, internete sızan görsellerde de görüldüğü üzere, kılıfların arkasında dokuma bir yüzey ve bu dokuma kısmından biraz daha koyu renkte kauçuk kaplama bekleniyor. Apple’ın bu yeni materyale “FineWoven” adını vereceği tahmin ediliyor.

Aynı sızdırıcı Kosutami, daha önce Apple’ın Watch Series 9 için de yeni bir manyetik bağlantılı dokuma kayış tasarlayacağını belirtmişti. Şimdi ise, bu kayışın ve yeni premium iPhone kılıflarının aynı materyalden yapılacağına dair işaretler var.

Daha önce, Apple’ın iPhone 15 serisi için deri kılıf üretimini durdurmayı planladığına dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Bu söylentiler, dokuma bir kumaş kullanarak deriye bir alternatif oluşturabileceğine işaret ediyor, ve bu iddialar Kosutami’nin yaptığı açıklamalarla örtüşüyor.

iPhone 15 serisinin tanıtım tarihi olarak 12 Eylül belirlenmiş durumda. Apple’ın iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerini Titan Gri ve Derin Mavi gibi iki yeni renkte sunmayı planladığı söyleniyor. Bu yeni renk seçenekleri, mevcut Altın ve Mor alternatiflerinin yerini alacak. Ayrıca, Gümüş ve Kozmik Siyah gibi diğer renk seçenekleri de olabilir.

İlgili Makaleler

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x