Teknoloji

MIUI 14 Güncellemesi Hangi Telefonlara Gelicek?

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, MIUI 14 güncellemesi alacak ikinci telefon grubunu duyurdu. Bu haber, Türkiye’de de birçok kullanıcısı olan Xiaomi’nin hangi telefonlarının güncelleme alacağına dair araştırmaları arttırdı. Ancak bazı modellerin güncelleme almayacağı bilgisi de paylaşıldı.

Xiaomi, 25 daha fazla akıllı telefon modelinin MIUI 14 güncellemesini alacağını açıkladı. Aralık ayında Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesi hakkında duyuru yapan Xiaomi, kullanıcılarına birçok yenilik sunmak için çalışıyor. İlk cihazlar, güncelleme duyurusundan sonra uyumlu hale getirilmişti. Şimdi ise ikinci telefon grubu da MIUI 14 güncellemesini alacak.

XİAOMİ MIUI 14 GELİCEK TELEFONLAR DUYURULDU

Xiaomi, dünyanın önde gelen teknoloji devleri arasında yerini alan ve resmi web sitesinde yayınlanan listede, güncelleme alacak telefonları açıkladı. Liste, Xiaomi 11 serisi ve tepe model Redmi telefonlar dahil olmak üzere orta sınıf birçok modeli içeriyor.

Xiaomi’nin duyurusuna göre, listelenen cihazlar için MIUI 14 güncellemesi 2023 Mart ayı sonrasında kullanıma sunulacak. Yeni güncelleme ile Xiaomi kullanıcılarına birçok yenilik sunulacak ve liste sadece Çin pazarı için geçerli olduğu belirtiliyor. Küresel sürümlerin Çin sürümünden kısa süre sonra yayınlanması bekleniyor. Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesi, sistem verimliliğini artıracak ve yeni Foton Motoru ile birlikte birçok görsel değişiklik ve özellik sunacak.

MIUI 14 GELİCEK TELFONLARIN LİSTESİ

Xiaomi’nin yayınladığı listede, birçok Xiaomi modelinin MIUI 14 güncellemesi alacağı belirtiliyor. Bu modeller arasında Xiaomi 11 Ultra, Xiaomi 11 Pro, Xiaomi 11, Xiaomi 11 Lite Vitality Edition, Xiaomi 11 Lite, Xiaomi 10S, Redmi Note 12 Pro, Redmi Note 12 Pro Plus, Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 Explorer Edition, Redmi Note 11T Pro, Redmi Note 11T Pro Plus, Redmi Note 11E, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11 Pro Plus, Redmi Note 10 Pro, Redmi K40 ve Remi Civi 2 gibi modeller yer alıyor.

İlgili Makaleler

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x